Back to All Events

YOGALAB VINTER/VÅR 2019: FLOW 1 OG 2


  • Løkka Helse og Velvære 35 Markveien Oslo, Oslo, 0554 Norway (map)

Hjertelig velkommen til yoga og bevegelse på Grünerløkka. 

Yogalab underviser hatha-yoga inspirert av Embodied FlowTM, Body-Mind Centering og filosofiske tradisjoner fra øst og vest. Vi ønsker å skape et rom hvor vi inspirerer til en engasjert og kreativ utforskning av yoga og kroppens potensiale for bevegelse. Vi vektlegger å styrke egen kroppsbevissthet og den somatiske opplevelsen- opplevelsen av å være i kroppen, ved å åpne stadig dypere lag av bevisstheten i hver celle, vev og system i kroppen.

MANDAGER (oppstart 28.januar-6.mai)
FLOW 2 (17.30-19:00) Dynamiske og kreative flytsekvenser, meditasjon i bevegelse. Timene er er eksperimenterende og utforskende, og inkluderer fri bevegelse, somatiske øvelser, fordypning i pranayama, mantra og meditasjon. Denne timen passer for deg som har gått FLOW1-kursene her hos oss, for deg som har praktisert yoga eller annen type bevegelse 1 - 2 år, og for deg som ønsker en mer dynamisk og utfordrende yogapraksis.

TIRSDAGER (oppstart 29.januar-30.april) 
FLOW 1 (18:45 - 20:15) Dynamiske og kreative flytsekvenser, meditasjon i bevegelse. Timene er eksperimenterende og utforskende, og inkluderer fri bevegelse, somatiske øvelser, fordypning i pranayama, mantra og meditasjon. Denne timen passer for deg som har gått BASIC-kursene her hos oss, og for deg som har praktisert litt yoga eller annen type bevegelse og ønsker en dynamisk yogapraksis.

PRIS (kursrekken går over 12 ganger, med opphold i vinter- og påskeferie):
2300,- 

EARLY-BIRD PRIS: ved påmelding og betaling før 2.januar 2019!
2050,- 


Studenter/uføre og elever som fortsetter på kurs fra høst 2018, får 10% rabatt av full pris.

Ønsker du å gå på to kurs får du kurs nr. 2 til halv pris (av full pris). 

Påmelding og betaling:
Påmelding til yogalaboslo@gmail.com
Påmelding er bindende. Ved avmelding senere enn to uker før kursdato belastes hele kursavgiften.

Kontonummeret 1506 03 90603 eller VIPPS 510307
Merk betaling med navn og kurs. Ta kontakt med oss hvis du ønsker faktura, eller har behov for å dele opp betalingen.

Lurer du på noe er det bare å ringe oss på 95 91 96 75 eller 48892947

Ønsker dere en fredelig førjulstid og en god jul! Vi gleder oss til å se dere alle i det nye året, både nye og gamle Yogalabbere!

Med ♥
YogaLabEarlier Event: November 26
FØRJULSDROP-IN: SENK SKULDRENE FØR JUL
Later Event: January 30
YOGALAB VINTER/VÅR 2019: BASIC