Back to All Events

Yogalab høst 2019: Flow og Basic


  • 11 Brenneriveien Oslo, Oslo, 0182 Norway (map)

TIRSDAGER (oppstart 20.08.19)

FLOW (17.30-19:00) Dynamiske og kreative flytsekvenser, meditasjon i bevegelse. Timene er er eksperimenterende og utforskende, og inkluderer fri bevegelse, somatiske øvelser, fordypning i pranayama, mantra og meditasjon. Denne timen passer for deg for deg som ønsker en mer dynamisk yogapraksis og har praktisert yoga 1 - 2 år eller mer.

ONSDAGER (oppstart 21.08.19)

BASIC (17:30 - 19:00) Særlig fokus på grunnleggende aspekter ved yoga og bevegelse. I disse timene vektlegges økt kroppsliggjøring, styrke, balanse og stabilitet. Timen passer for deg som er helt ny til yoga eller for deg som har gjort litt yoga.

Yogalab underviser hatha-yoga inspirert av Embodied FlowTM, Body-Mind Centering og filosofiske tradisjoner fra øst og vest. Vi ønsker å skape et rom hvor vi inspirerer til en engasjert og kreativ utforskning av yoga og kroppens potensiale for bevegelse. Vi vektlegger å styrke egen kroppsbevissthet og den somatiske opplevelsen- opplevelsen av å være i kroppen, ved å åpne stadig dypere lag av bevisstheten i hver celle, vev og system i kroppen.

Høstens kurs går over 15 uker med opphold i høstferien.

PRIS: 2675,-

EARLY BIRD- før 20. juli: 2400,-

Studenter/uføre og elever som fortsetter på kurs fra vinter/vår/sommer, får 10% rabatt av full pris.

NYHET, samarbeid med KRØNSJ:

Ønsker du å gå på to kurs får du kurs nr. 2 til halv pris (av full pris). Kurs nr. 2 kan være hos oss eller Krønsj. Mer info om kurs med krønsj her: http://www.kronsj.no/kurs

Påmelding til yogalaboslo@gmail.com

Påmelding er bindende. Ved avmelding senere enn to uker før kursdato belastes hele kursavgiften.

Vipps: 565424 eller bruk kontonr: 1822 80 06994

Med ♥

YogaLab

Later Event: September 4
Yogalab høst 2019: Yin/ Restorative