Back to All Events

Privatundervisning og veiledning


Individuell veiledning i Yoga

Individuelle veiledningstimer i yoga hjelpe deg med å starte eller komme videre i din personlige yogapraksis. Ønsker du en dypere forståelse av yoga eller har spesielle temaer du ønsker å utforske og lære mer om, vil du få full oppmerksomhet på- og tilrettelegging av dette. Det er også bra med privattimer hvis du har spesielle kroppslige utfordringer, skader, blokkeringer eller smerter som trenger ekstra hensyn. Din personlige yogainstruktør vil motivere og guide deg mot det du ønsker å få ut av yogaen, samtidig som du blir sterkere, mykere og mer i kontakt med deg selv.

Det er også mulig å bestille duotimer (for to personer) eller PT timer i ditt eget hjem.

Priser:

Personlig veiledning i Yoga - 1 time à 60 min

1 time ( 800,-) (duo; 900,-)

5 timer ( 3.400,-) (duo 3.900,-)

10 timer (6.600,-) (duo 7.600,-)

Instruktør Ida Sigrid har over 15 års erfaring med yoga og har bred faglig kompetanse innenfor forskjellige retninger. Hun tilbyr privattimer og tilrettelegger etter dine behov og ønsker innen for sitt fagfelt.

  • Asana ( Hatha, Flow, Vinyasa, Embodied Flow, YogicArts, Restorative, Yin, Barselyoga )

  • Pranayama ( Pusteøvelser )

  • Embodiment ( Kroppsliggjøring )

  • Kashmir Shaivism ( Tantrisk filosofi )

  • Meditasjon

  • Mindfuless

Send mail til Yogalaboslo@gmail.com for å avtale første møte.

Earlier Event: September 4
Yogalab høst 2019: Yin/ Restorative
Later Event: October 12
Yogahelger på Flisa